Офіційний сайт співака та композитора Анатолія Сердюка
Мапа сайту
Новини - Анатолій Сердюк

27.01.2011 Анатолій Сердюк за «вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва України» отримав диплом міжнародної програми «Мистецький Олімп».
м.Київ, Центральний Дім офіцерів Збройних Сил України

ЗАПОРіЗЬКИЙ КОМПОЗИТОР - НА \\\"МИСТЕЦЬКОМУ ОЛІМПІ\\\".
Композитор-пісняр Анатолій Сердюк повернувся зі столиці з черговою нагородою, по-справжньому фундаментальною. За багатолітню працю в жанрі української пісні, за «вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва України» наш земляк нагороджений дипломом міжнародної програми «Мистецький Олімп».
Цей проект заcнований Міністерством культури України, Українським фондом культури та Українcькою конфедерацією журналістів. Про те, наскільки вагоме визнання творчих заслуг нашого земляка, говорять імена лауреатів, серед яких співаки Герої України Дмитро Гнатюк, Василь Зінкевич, Софія Ротару, Ніна Матвієнко, поети Дмитро Павличко, Борис Олійник, Андрій Демиденко, Микола Луків, композитори Олександр Злотник, Геннадій Татарченко, народні артисти України Тарас Петриненко, Іван Попович, Таїсія Повалій, Павло Зібров, Іво Бобул, Володимир Гришко та ще багато видатних діячів культури й мистецтва. Анатолій Сердюк співав у Домі офіцерів Збройних Сил України на концерті, присвяченім церемонії нагородження в номінації «Музичне мистецтво». У концерті взяли участь понад 20 артистів, серед яких були легендарні Дмитро Гнатюк і ВІА «Кобза», народні артисті України Павло Зібров, Віктор Шпортько, Олександр Василенко, Степан Гіга, Григорій Чапкіс, квартет «Гетьман», співаки Віталий Свирид, Інеш, Ірина Шинкарук, Астрая та ін.
Наш земляк удостоєний честі бути внесеним у книгу лауреатів «Мистецького Олімпу». Це вже четверта подібна перемога Анатолія Сердюка: 2010-го року він був вписаний у «Золоту книгу України», 2009-го увійшов до трійки переможців народного рейтингу «Великі запоріжці» й потрапив до книги «Гордість Запоріжжя», а 2007-го року «За визначні досягнення в творчості та розвитку національних пісенних традицій» його імя було внесено до книги про лауреатів всеукраїнської премії ім. Д.Луценка «Осіннє золото».
Наталія Коплик