Офіційний сайт співака та композитора Анатолія Сердюка
Мапа сайту
Новини - Анатолій Сердюк

10.XI.2014 Гуманітарний вантаж (амуніція та обмундирування), закуплений на гроші від благодійного концерту, був переданий Анатолієм Сердюком 55-й артилерійській бригаді.
Наприкінці вересня 2014 року в Запоріжжі пройшов концерт «Підтримай військо України!», організований артистом А.Сердюком і обласною радою ветеранів прикордонних військ. Було зібрано рекордну для подібних концертів суму в 60 000 гривень, на яку й придбали це обмундирування та амуніцію.
м. Запоріжжя, Уральські казарми

10 листопада гуманітарний вантаж, який привезли композитор А.Сердюк і ветеран-прикордонник С.Вітвицький, зустрічали біля штабу на теріторії Уральських казарм командир бригади, замполіт і журналісти. Організатори передали артилеристам гумові утеплені чоботи, термобілизну, спецрукавички, термошкарпетки, термоустілки, малюнки та диск А.Сердюка з піснями про Запорізький край
— Добре, що до нашої акції приєдналися учні школи №88 — з малюнками й листами до бійців, — відзначив Сергій Вітвицький. — Тут є й малюнок сина Героя України командира роти спецпризначення в/ч 3029 Нацгвардії лейтенанта Богдана Завади.
— Зараз ми згідно накладній оприходували речі на склад, а через кілька днів вони будуть передані батареї, яка проводитиме ротацію нашого підрозділу під Донецьком, — запевнив заступник командира 55-ї артилерійської бригади з роботи з особовим складом підполковник Ігор Немінський. — А листи й малюнки одразу передамо на передову, хай солдати почитають, а потім зателефонують дітям і подякують їм за подтримку.